Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αντεφέμι!

Τραγωδία στην Ξάνθη καθώς ο Νιγηριανός μέσος της ομάδας Ολουμπάγιο Αντεφέμι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα, σκορπίζοντας θλίψη σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε λίγες μέρες πριν το γάμο του καθώς ο ποδοσφαιριστής μετέβαινε στην Θεσσαλονίκη για να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.


Το τραγικό περισταστικό στην Εγνατία Οδό μία μέρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Ξάνθης αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο διοικητής της τροχαίας Καβάλας,κ. Τζιομπάνογλου με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3", τόνισε:

"Ήταν μόνος του. Τα αίτια ερευνώνται και δεν έχουμε ακόμα κάτι συγκεκριμένο. Το ατύχημα έγινε με εκτροπή ανατροπή του αυτοκινήτου. Έγινε γύρω στις 9:15 το πρωί, στο 162ο χιλιόμετρο Εγνατίας οδού, κοντά στην έξοδο Καβάλας.

Δεν εμπλέκεται άλλο όχημα. Όλο το οδικό δίκτυο αν δεν τηρούμε το ΚΟΚ είναι επικίνδυνο. Πρέπει να τηρούμε τους κανόνες. Το σημείο αυτό είναι στροφή. Ψιχάλιζε. Δυστυχώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Γι' αυτό και επιμένουμε, πάντα ζώνη ασφαλείας. Η Ξάνθη έχει ενημερωθεί από εμάς".

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Ολουμπάγιο Αντεφέμι εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα στην οποία ανέφερε:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί".

Ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι είχε μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι στην Ξάνθη ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν η γαλλική Μπουλόν.

Γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1985 στο Λάγος της Νιγηρίας και ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από την Μπέντελ Ινσουράνς ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Ντέλτα Γιουνάιτεντ.

Το 2003 πήρε μεταγραφή στην Χάποελ Ιερουσαλήμ στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2004-2005 ενώ την επόμενη περίοδο φόρεσε την φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ.

Το 2006 αγωνίστηκε στην Χάποελ Ραμάτ Γκαν ενώ ένα χρόνο αργότερα φόρεσε την φανέλα της Χάποελ Μπνέι Λοντ.

Ακολούθησε η Ραπίντ Βουκουρεστίου, η Ρέιντορφ και η Μπουλόν πριν έρθει στην Ελλάδα και την Ξάνθη με την οποία είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ την φετινή σεζόν.

Ήταν μέλος της Εθνικής Νιγηρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 στο Πεκίνο η οποία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο ενώ στην ομάδα ανδρών είχε 3 συμμετοχές.
πηγη:onNews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.