Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΑΝΑΚΗΝΩΣΗ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ Α.Ο.Π.ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΣ Ή ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Η ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΙΚΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΔΥΝΑΤΕΙ (ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΩΦΕΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ - ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΣ - ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ <<ΠΡΟΝΟΜΙΑ>> ΤΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΗΣ.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΟΠ 2010/11

Υ.Γ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ, ΠΑΠΑΔΑΤΟ ΙΩΑΝΝΗ (ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ), ΕΦΡΑΙΜΩΦ ΣΥΜΕΩΝ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ), ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Α.Ο.Π), ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ/ΠΑΙΚΤΗΣ Α.Ο.Π) ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Α.Ο.Π, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ. Ο ΑΟΠ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ..

Τα παραπάνω δήλωσε ο Γενικός Αρχηγός του Αθλητικού Όμιλου Πενταλόφου στην ιστιοσελίδα του χωριού www.pentalofo.gr ζητώντας να διμοσιευτούν στην τοπική εφημερίδα,κρίνοντας απο τον τρόπο του Αρχηγού διαπιστόνουμε οτι ειναι φανερά απογοητευμένος με την όλη κατάσταση καθώς ολοι οσοι ασχολούντε με το θέμα τον θεωρούν υπεύθηνο για την πτώση κατηγορίας που υπέστει η ομάδα
.

η συντακτική ομάδα του  pentalofonews ήρθε σε τηλεφωνική εποικηνονία με τον Κύριο Γιώργο Κουλουρή προκειμένου να μας παραχωρίσει συνέντευξη στην οποία θα μηλίσει για πρώτη φορά έξω απο τα δόντια  εφ'όλης της ύλης.σε λίγες μέρες αποκληστικά

ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΤΑΙ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.