Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ

Τραγικό τέλος είχε η τριετής ερωτική σχέση ενός 25χρονου φαντάρου και της 23χρονης φοιτήτριας φίλης του, όταν μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχαν τα ξημερώματα σε ερημική τοποθεσία λίγο έξω από την Κερκίνη Σιντικής, ο 25χρονος τη στραγγάλισε. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή...
Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, ο φερόμενος δράστης αφού επέφερε πολλαπλάχτυπήματα με τα χέρια του, στη συνέχεια την στραγγάλισε.
Αντικρίζοντας την νεκρή, προσπάθησε να την κάψει προκαλώντας στο άψυχο κορμίτης μεταθανάτια εγκαύματα στο λαιμό και στον θώρακα.
Στην συνέχεια τη μετέφερεστον επαρχιακό δρόμο Κερκίνης - Λιβαδειάς και την πέταξε μέσα σε αρδευτικόκανάλι.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, Στέφανο Μάνδαλο, ο 25χρονοςμετά από ώρα κατήγγειλε ο ίδιος το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Ποροΐων καικατόπιν ειδοποίησε τον πατέρα της για την αποτρόπαια πράξη του καθώς και το μέρος που την πέταξε.
Η είδηση του στυγερού εγκλήματος συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία της Κερκίνης, ενώξύπνησε στις μνήμες τους σκηνές του στυγερού εγκλήματος που συνέβη στο χωριότους όταν τον περασμένο Ιούνιο δύο ανήλικες κοπέλες αφαίρεσαν τη ζωή ενός80χρονου συγχωριανού τους.
Ο 25χρονος φαντάρος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και αναμένεται να οδηγηθεί στον στρατιωτικό Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
πηγη:fimotro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.