Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ασπιρίνη ...εξπρές

Ασπιρίνη...εξπρές δημιούργησε στα εργαστήριά της η γνωστή Γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer


Ασπιρίνη... εξπρές δημιούργησε στα εργαστήριά της η γνωστή Γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer . Πρόκειται για σκεύασμα ταχείας απελευθέρωσης, που σύμφωνα με τους επιστήμονες ανακουφίζει από τον πόνο δύο φορές πιο γρήγορα από την κλασική έκδοση του εμπορίου.
Η νέα συσκευασία ταχείας απελευθέρωσης που ονομάστηκε Bayer Advanced Aspirin κυκλοφόρησε στην αγορά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σε 500 σημεία πώλησης της αλυσίδας των Wal-Mart Stores.
Σύμφωνα με την εταιρεία, κλινικές μελέτες σε ασθενείς που υπέφεραν από πονόδοντο κατέδειξαν ότι το νέο σκεύασμα ενεργεί στο μισό χρονικό διάστημα από ότι το σημερινό προϊόν του οποίου η πρώτη εμπορική κυκλοφορία χρονολογείται το 1899.
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν η νέα έκδοση είναι και πιο φιλική με το στομάχι των ασθενών αφού η κλασική ασπιρίνη μπορεί να προκαλέσει αιμορραγία στα έλκη όσων πάσχουν από αυτό, αλλά είναι κάτι, που όπως ενημέρωσε η εταιρεία, πρόκειται να διερευνηθεί.
πηγή:newsbest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.