Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Ναρκωτικό που προκαλεί δυσμορφία στο πρόσωπο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα

«Θραύση» κάνει δυστυχώς και στη χώρα μας, όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικές αρχές, το επικίνδυνος ναρκωτικό που προκαλεί δυσμορφίες στο πρόσωπο των χρηστών και σε σύντομο χρονικό διάστημα οδηγεί στο θάνατο.

Το αποκαλούν η «κοκαΐνη των φτωχών» και πρόκειται για τη μεθαμφεταμίνη, η οποία πουλιέται προς 15 ευρώ το γραμμάριο και έχει ήδη κατακλύσει τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν, μετά από μία σύλληψη, ότι έφθασε και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Espresso», το τελευταίο διάστημα έχουν φτάσει πληροφορίες στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για τη λειτουργία παράνομου εργαστηρίου μεθαμφεταμίνης σε περιοχή του κέντρου των Αθηνών, η οποία είναι στέκι τοξικομανών.
πηγή:metrogreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.