Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΗΠΑ: Ξόδεψε όλη την περιουσία του για να προειδοποιήσει για την Ημέρα της Κρίσης στις 21 Μαΐου

Ένας Νεοϋορκέζος ξοδεύει τις αποταμιεύσεις μιας ζωής, περίπου 140.000 δολάρια, για να διαφημίσει την πρόβλεψη του ότι ο κόσμος θα τελειώσει στις 21 Μαΐου, σύμφωνα με αναφορά της εφημερίδας New York Post.
Ο 60χρονος Robert Fitzpatrick, κάτοικος του Staten Island, είπε ότι σχεδόν ξόδεψε το εν λόγω ποσό για να φτιάξει 1.000 διαφημιστικά πλακάτ για το...
μετρό και για τις στάσεις των λεωφορείων.
Οι πινακίδες λένε, "Παγκόσμιος Σεισμός!. Ο Μεγαλύτερος που Έγινε Ποτέ! Η Ημέρα της Κρίσεως στις 21 Μαΐου του 2011"
Σε ένα βιβλίο του που δημοσίευσε ο ίδιος με τον τίτλο, "Ο Κώδικας της Ημέρας Της Κρίσεως» ("The Doomsday Code"), ο Fitzpatrick, δήλωσε ότι η Αγία Γραφή προσφέρει "αποδείξεις που δεν μπορούν να απορριφθούν".
«Η Ημέρα της Κρίσεως θα εκπλήξει τους ανθρώπους. Εμείς δεν θα είμαστε έτοιμοι για αυτό», δήλωσε ο Fitzpatrick, σε μια συνέντευξή του στην εφημερίδα. "Ένας γιγαντιαίος σεισμός, θα καταστήσει τη γη ακατοίκητη".
Εάν θέλετε να ορίσετε μια αφύπνιση, ο σεισμός θα συμβεί ακριβώς πριν από τις 6:00 μ.μ. τοπική ώρα, είπε.
«Ο λαός του Θεού θα αναστηθεί. Είναι επίσης η μέρα που ο Θεός σταματά να σώζει", είπε.
Ο Fitzpatrick ελπίζει ότι αυτός είναι ένας από τους ‘εκλεκτούς’, αλλά δεν μπορούσε να είναι πραγματικά βέβαιος.
"Υπάρχει μόνο μια μικρή αμφιβολία», είπε. "Οι περισσότερες εκκλησίες διδάσκουν ότι αν απλά πιστεύεις, θα σωθείς. Δεν είναι επιλογή μας. Είναι επιλογή του Θεού».
Πηγή:Αβόλευτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.