Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Οι χίπις επιστρέφουν στα Μάταλα

Διεθνές Φεστιβάλ αφιερωμένο στους χίπις που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο τον κόσμο διοργανώνεται στα Μάταλα στις 11 έως τις 13 Ιουνίου.
Σύμφωνα με το cretalive το Διεθνές Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Ματάλων, στο Camping της περιοχής, στην πλατεία Ματάλων, αλλά και το δημοτικό parking.

Είκοσι συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής, δεκάδες καλλιτέχνες, μουσικοί παραγωγοί και DJs συμμετέχουν σ’ ένα τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει περισσότερες από 50 ώρες μουσικής.

Πολλές είναι επίσης οι παράλληλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ, με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, σχολών χορού, ζογκλέρ και δημιουργικών διαδραστικών ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.