Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Ξανά στις αίθουσες η πενταπλή... σφαγή στα Καλύβια Αιτωλ/νιας

Αναβλήθηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμο με κατηγορούμενους πατέρα και γιο


Αναβλήθηκε, μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής η δίκη στο Μικτό ορκωτό εφετείο της Πάτρας, η δίκη των δυο δραστών της ομαδικής δολοφονίας των πέντε κυνηγών στα Καλύβια, το 2006. Οι δύο δράστες, Λυσίμαχος και ο γιός του Διονύσης, άσκησαν έφεση κατά της πρωτόδικής απόφασης που τους καταδίκασε σε πέντε φορές ισόβια και η υπόθεση οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Πάτρας.
Μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, την οποία εκπροσωπούν οι κ. Δημητρακόπουλος, Βοσκόπουλος, και άλλοι νομικοί, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της εκδίκασης της έφεσης, για τις 13 Φεβρουαρίου του 2013.
Ήταν βράδυ της 25ης Νοεμβρίου του 2006, όταν για ασήμαντη αφορμή και έπειτα από παραίνεση του πατέρα του ο Διονύσης Φούκας, λειτουργώντας σαν πραγματική φονική μηχανή, σκότωσε τους κυνηγούς Χρήστο και Βασίλη Νικολόπουλο, Ηλία Πίππα, Αλέξη Νικολόπουλο και Λάμπρο Ανδρέσσα, όλοι ξαδέλφια μεταξύ τους, διότι , πατούσαν τα τριφύλλια τους και ενοχλούσαν με τους πυροβολισμούς τα ζώα τους.
Το φονικό όμως είχε και άλλες απώλειες, όταν τον Μάρτιο του 2010, το πανελλήνιο συγκλονίστηκε για άλλη μια φορά,  με την αυτοκτονία της μητέρας και της αδελφής του 17χρονου Αλέξη Νικολόπουλου  που είχε πέσει νεκρός από το όπλο του 38χρονου τότε αγρότη  Διονύση . Μάνα και κόρη βρέθηκαν νεκρές, έχοντας καταπιεί εντομοκτόνο.
Δίπλα τους είχαν αφήσει σημείωμα στο οποίο εξηγούσαν ότι αυτοκτόνησαν επειδή δεν μπορούσαν να αντέξουν την απώλεια του γιού και αδερφού τους αντίστοιχα…
πηγή:newsbest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.