Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΧΩΡΙΑΝΟΙ...ΧΩΡΙΑΝΟΙ.....ΕΡΧΕΤΑΙ......ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ



Έντονο είναι το ενδιαφέρον από πολλά κόμματα να κάνουν εκστρατεία στο δήμο Μεσολογγίου αλλά και στα υπόλοιπα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας.
Πάνε οι εποχές που περνούσαν ''με τα Βαΐων και κλάδων'' από τα χωριά μας συνοδευόμενοι από αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής,τώρα όποιος τους αντικρίσει πρώτος θα φωνάξει χωριανοι-χωριανοι πολιτικός ώπος παλιά φώναζαν όταν έβλεπαν λύκο.
ξυπνήσαμε κύριοι,δεν έχετε να μας τάξατε τίποτα άλλο,ούτε πλατυγυαλι,ούτε τίποτα,τα είδαμε τα χαΐρια σας,κοιτάτε να μας καταντήσετε να τρώμε τα σκουπίδια της ομόνοιας και της Κερατέας αφού το μόνο που κάνατε είναι να φτιάξετε γκέτο στην Αμφιλοχία και στο Ακτίο και χυτά στο Στράτου.
ΝΑ ΦΥΓΕΤΑΙ....ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΟΥ.......
Τσακίσατε τον κτηνοτρόφο,ρημάξατε τον παραγωγό,εκτελέσετε τον συνταξιούχο,σκοτώσατε την ελπίδα που είχαν τα νέα παιδιά να φύγουν για ένα καλύτερο αύριο μέσο της εκπαίδευσις.
Θα ρίξετε και πάλι λίγη άσφαλτο και όλα θα πάνε καλά όπως τόσα χρόνια κάνατε?η άσφαλτο που ρίχνατε τότε δήθεν στους δρόμους έφευγε μέσα σε 1 μήνα αλλά δεν είχαμε καταλάβει ότι όσο ποιο γρήγορα φεύγει από το δρόμο έρχεται στα μάτια μας.
Τώρα λοιπόν που το παραμύθι σας τέλειωσε πρέπει να ξέρετε ότι εμείς δεν ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΑΜΕ ΤΩΡΑ αλλά μας καταδικασατε να ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ....
Όταν πάνε οι κλέφτες φυλακή,όταν φέρουν πίσω τα κλεμμένα,όταν δώσετε πίσω στους συγχωριανούς μου και τους συντοπίτες μου τον ιδρώτα,τον μόχθο και τον κόπο που τους χρωστάτε τότε τα λέμε...!!!

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.