Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Αποκαλύψεις για το iPhone 5

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>

iPhone 5, η συσκευή για την οποία όλοι μιλούν, παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

Όσο προχωράει το καλοκαίρι λοιπόν, η φημολοφία για το νέο μοντέλο iPhone εντείνεται.

Σύμφωνα με αναφορά του Bloomberg, το iPhone 5, αν και εμφανισιακά μοιάζει με τον προκάτοχό του, έχει σημαντικά ανώτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σε αυτά συγκαταλέγεται ο δυνατότερος επεξεργαστής Α5, ίδιος με του iPad 2, καθώς και η κάμερα 8-megapixel, αντί για την κάμερα 4-megapixel του iPhone 5.

H φημολογία όμως μπορεί κάλλιστα να είναι... μπουρδολογία, καθώς μόλις πριν λίγες μέρες βγήκαν αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες το iPhone 5 θα έχει δραστικές εμφανισιακές διαφορές σε σχέση με το 4.

Με βάση το παρελθόν της Apple, αυτό δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό.

Όπως και να 'χει, τα βλέματα όλων είναι στραμμένα στο ετήσιο event της Apple τον Σεπτέμβριο, όπου είναι πολύ πιθανό η εταιρία να αποκαλύψει επίσημα το iPhone 5.

Εξάλλου, λέγεται πως η εταιρία έχει στα σκαριά και άλλη μια νέα έκδοση του iPad, με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης, παρόμοια με αυτή του iPhone 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.