Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Νεκρή η Amy Winehouse - Σοκ στο χώρο της μουσικής

Νεκρή η Amy Winehouse - Σοκ στο χώρο της μουσικής  Το νέο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Το νέο κάνει το γύρο του διαδικτύου



Σοκ στον κόσμο της μουσικής έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο. Δύο ασθενοφόρα κλήθηκαν σήμερα Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο σπίτι της, ενώ και η αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαίωσε το θάνατό της απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Ωστόσο είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η χαρισματική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.
Η Amy Winehouse είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί φέτος στην Ελλάδα στην πρώτη της συναυλία στη χώρα μας ωστόσο την ακύρωσε, απογοητεύοντας τους χιλιάδες θαυμαστές της.
H Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Jade Winehouse, γεν. 14 Σεπτεμβρίου 1983) ήταν Βρετανίδα τραγουδίστρια και συνθέτρια, γνωστή για τα δυναμικά της contralto φωνητικά και την εκλεκτική μίξη διάφορων μουσικών ειδών, συμπεριελαμβανομένων της σόουλ, τζαζ και Rhythm n' Blues μουσικής σκηνής.
Το ντεμπούτο άλμπουμ της Γουάινχαουζ Frank ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο στο Ηνωμένο Βασίλειο, και προτάθηκε για βραβείο Mercury. To επόμενο άλμπουμ της Back To Black, που κυκλοφόρησε το 2006, προτάθηκε για έξι υποψηφιότητες των βραβίων Γκράμι και κέρδισε πέντε βραβεία, κατακτώντας το ρεκόρ για τις περισσότερες νίκες από γυναίκα καλλιτέχνιδα σε μία βραδιά.
πηγή:best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.