Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Κολομβία το ορεινό Ξηρόμερο...!!!

Τεράστια χασισοφυτεία ανακάλυψε η δίωξη ναρκωτικών Αγρινίου


Εικόνες Κολομβίας αντίκρισαν οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Αγρινίου, όταν έφτασαν στη χασισοφυτεία που ανακάλυψαν κοντά στα Λουτρά Τρύφου στο ορεινό Ξηρόμερο.
Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και μετά από παρακολούθηση ημερών και οργανωμένη επέμβαση, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην φυτεία, η οποία ξεπερνά σε έκταση τα 9 στρέμματα. Εκεί εντόπισαν και συνέλαβαν δυο από τα πέντε άτομα, τα οποία καλλιεργούσαν και φύλαγαν νυχθημερόν τα 1000 περίπου δενδρύλλια ινδικής κάνναβης, τα οποία έχουν φθάσει τα 2 μέτρα ύψους.
Η περιοχή αυτή βρίσκεται 5 χιλιόμετρα πάνω από τον αυτοκινητόδρομο σε δύσβατο σημείο μέσα στο δάσος, όπου ήταν αδύνατο να τη διακρίνει κανείς, ακόμα και από ελικόπτερο, αφού τα δέντρα του δάσους είναι ιδιαίτερα ψηλά. Οι δυο συλληφθέντες, την ώρα της επιχείρησης στις 4 τα ξημερώματα σήμερα, βρίσκονταν στο κέντρο σχεδόν της φυτείας, ενώ οι τρεις που κατάφεραν να διαφύγουν βρίσκονταν στα άκρα, και όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς κατάφεραν να το σκάσουν. Εναντίον του ενός από τους συλληφθέντες, οι οποίοι κατάγονται από την Ηλεία, εκκρεμούσε και παλαιότερο ένταλμα σύλληψης, ενώ σε ότι αφορά τους τρεις Αλβανούς  που διέφυγαν, είναι θέμα χρόνου να πέσουν στα χέρια  της Αστυνομίας, η οποία έχει στην κατοχή της τα στοιχεία τους.
Το εντυπωσιακό είναι ότι πρόκειται για μια οργανωμένη δουλειά, αφού οι αστυνομικοί βρήκαν μια  πλήρη οργάνωση μόνιμης διαβίωσης, όπως ψυγείο, κουζίνα και μαγειρικά σκεύη, σκηνές, κρεβάτια, κονσέρβες, καθώς και γεννήτριες και φιάλες γκαζιού. Επίσης εκτός από το χασίς καλλιεργούσαν και ζαρζαβατικά για να εξασφαλίζουν την τροφή τους. Επίσης βρέθηκε ένα καλάσνικοφ και δυο γεμιστήρες καθώς και άλλα 50 κιλά αποξηραμένης ινδικής κάνναβης.
Όλα αυτά δείχνουν ότι πρόκειται για μια δομημένη εγκληματική οργάνωση και ο εντοπισμός της φυτείας αποτελεί μια ακόμη επιτυχία της αστυνομίας. Ήδη αυτή την ώρα έχει ξεκινήσει η εκρίζωση των δενδρυλλίων από τους αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών, που όπως φαίνεται θα διαρκέσει ημέρες.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ
δείτε και το βίντεο απο το agriniopress
  http://youtu.be/jsfe7Y25Lgk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.