Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Αγρίνιο: Ένα κουνάβι τα έχει βάλει με τη… ΔΕΗ!

Αγρίνιο: Ένα κουνάβι τα έχει βάλει με τη… ΔΕΗ! Μπλακ- άουτ σε μεγάλο μέρος της πόλης

Μπλακ- άουτ σε μεγάλο μέρος της πόλης



Μπλακ-άουτ σε μεγάλο μέρος του δυτικού Αγρινίου, εκρήξεις και εκτεταμένες καταστροφές στην υποδομή της ΔΕΗ έχει προκαλέσει ένα ζωηρό… κουνάβι, προκαλώντας πονοκέφαλο στους υπεύθυνους της επιχείρησης που έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να το… ξεφορτωθούν! Το άτακτο τετράποδο κατάφερε να τρυπώσει στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Στράτου και να σκαρφαλώσει στον μετασχηματιστή, προκαλώντας βραχυκύκλωμα που βύθισε στο σκοτάδι ένα μεγάλο τμήμα δυτικά του Αγρινίου, αλλά και πολλά χωριά στην περιοχή!
Η βλάβη αποκαταστάθηκε αρκετές ώρες αργότερα από τους αρμοδίους του τμήματος βλαβών της ΔΕΗ στο Αγρίνιο, οι οποίοι διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.
Φαίνεται, μάλιστα ότι ο υποσταθμός της ΔΕΗ στην Στράτο είναι το… αγαπημένο μέρος του κουναβιού που και πριν από λίγα χρόνια είχε προκαλέσει έκρηξη και πυρκαγιά, με αποτέλεσμα η υποδομή της επιχείρησης να υποστεί σημαντικές φθορές ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.