Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ

 ΓΑΡΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ
ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ......
Απο την αρχή που άρχισε να λειτουργεί αυτό το blog δεχόμαστε πολλά e-mail αλλά και πολλά σχόλια,αυτό που μας κάνει εντύπωση σε όλους είναι ένας ΑΝΩΝΥΜΟΣ,το στυλακι του είναι ιδιαίτερα προκλητικό,υποτιμά και αμφισβητεί τα πάντα και τους πάντες,καλά κάνει έχει το δικαίωμα,αλλά ρε φιλαράκι για πες μας ώμος ποιος είσαι?βγες επιτέλους από την αφάνεια και σου υπόσχομαι ότι εγώ και οι αναγνώστες αυτού του blog θα κάνουμε έρανο και θα σε στείλουμε στον καλύτερο ψυχίατρο του κόσμου,κι άλλοι έχουν σύνδρομο καταδιώξεις δεν είσαι ο μοναδικός,κι άλλοι έχουν την τάση να σνομπάρουν μην αγχώνεσαι...!!!
Βλέπεις ότι έχουμε όλη την καλή διάθεση να σε βοηθήσουμε να σηκωθείς επιτέλους από τον καναπέ σου,θα σου βρούμε και γκόμενα τι άλλο θες???Βγάλε την κουκούλα σου και ξεσκεπάσου...!!!
Να ξέρεις ώμος πως άνθρωποι του σιναφιού σου θα είστε μια Ζωή στο περιθώριο κι αυτό γιατί εσείς το διαλέξατε,
ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ,ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ....!!!
Κι ' άλλοι σχολιάζουν σαν ανώνυμοι γιατί προφανώς έχουν κάποιο λόγο εσύ το μόνο που κάνεις είναι να πικάρεις και να γελοιοποιησειςτα πάντα,
ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΚ???????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.