Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τσιγγάνοι έκλεψαν γεωρκικό μηχάνημα μέρα μεσημέρι

Φωτό αρχείου

- Το ρυμούλκησαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν σαν κύριοι


Ένα ολόκληρο γεωργικό μηχάνημα ποτίσματος, που φυσικά δεν ήταν δικό τους, ρυμούλκησαν στο αυτοκίνητό τους κάποιοι τσιγγάνοι στην περιοχή του Γαλατά και σηκώθηκαν να φύγουν σαν κύριοι και μάλιστα μέρα μεσημέρι.
Aγρότες όμως είδαν το συμβάν, κατάλαβαν ότι το μηχάνημα ανήκε σε συντοπίτη τους και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε άμεσα. Έτσι συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τους τσιγγάνους και βέβαια τους οδήγησε στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω, αφού πρώτα κρατήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας, έως ότου σχηματιστεί η εις βάρος τους δικογραφία.
Αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που η περιοχή αναστατώνεται από τους τσιγγάνους που συρρέουν κατά εκατοντάδες για μπάνιο στο Κρυονέρι. Εκτός από το ότι προκαλούν ζημιές στην παραλία και αφήνουν σκουπίδια πίσω τους, επιδίδονται και σε κλοπές πορτοφολιών, κινητών τηλεφώνων και άλλων αντικειμένων.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.