Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Αγρίνιο: Νέο επεισοδιακό "χτύπημα" διαρρηκτών στα Αη Βασιλιώτικα

Αγρίνιο: Νέο επεισοδιακό "χτύπημα" διαρρηκτών στα Αη Βασιλιώτικα Σε γκέτο τείνει να εξελιχθεί η περιοχή

Σε γκέτο τείνει να εξελιχθεί η περιοχή


Ενα ακόμη κρούσμα μικροεγκληματικότητας στα Αϊ Βασιλιώτικα του δήμου Αγρινίου, με την υπομονή των κατοίκων πλέον να εξαντλείται και να εκφράζονται ανοικτά φόβοι για ακραίες καταστάσεις. Αυτη τη φορά, συνελήφθησαν σήμερα  πρώτες πρωινές ώρες, στο Αγρίνιο από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο ημεδαποί ανήλικοι, ηλικίας 17 και 14 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα ληστείας σε βάρος ενός 25χρονου ημεδαπού.
Ειδικότερα, σήμερα και ώρες πρώτες πρωινές, οι δυο συλληφθέντες μαζί με ένα 16χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των 40 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο από τον 25χρονο παθόντα ρίχνοντας τον στο έδαφος και χτυπώντας τον με γροθιές και κλωτσιές.
Nα σημειωθεί πως ο 16χρονος που αναζητείται, παρά την ηλικία του, έχει διαπράξει πολλά αδικήματα στην περιοχή και έχει συλληφθεί αρκετές φορές.
Ο 25χρονος ημεδαπός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Aστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου που ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στη περιοχή, όπου αναζήτησαν τους δράστες, τους οποίους τελικά εντόπισαν σε κοντινή απόσταση.
Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε επίσης, ότι οι δυο συλληφθέντες, πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες (3-7-2011) το μεσημέρι, στη περιοχή Μπούζι Αγρινίου, είχαν διαρρήξει μια χοιροτροφική μονάδα και είχαν αφαιρέσει προϊόντα αξίας 120 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.