Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

To PES 2012 «μιλάει» ελληνικά

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>

Εξαιρετικά νέα για τους ποδοσφαιρόφιλους gamers, καθώς το πολυαναμενόμενο Pro Evolution Soccer 2012 θα έχει ελληνικό σχολιασμό, όπως και ο προκάτοχός του.

Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία του παιχνιδιού, έχει γίνει τεράστια πρόοδος στην ελληνική περιγραφή αγώνα.

Οι σχολιαστές δούλεψαν μαζί αυτή τη φορά στο στούντιο, με αποτέλεσμα η διάθεση και η χροιά της φωνής τους να μη βρίσκεται σε άλλο επίπεδο.

Προστέθηκαν εκατοντάδες νέες γραμμές και ξαναείπαν χιλιάδες από το περσινό κείμενο, που είτε υπήρχαν στο περσινό παιχνίδι αλλά ήταν προβληματικές, είτε δεν τις ακούσαμε ποτέ γιατί είχαν αποκλειστεί από τη μεταφραστική ομάδα.

Οι σχολιαστές είχαν περισσότερη ελευθερία στο να επιλέξουν ή να αλλάξουν ατάκες φέτος, μετά το feedback για την περσινή έκδοση από την ελληνική κοινότητα.

Το αποτέλεσμα είναι μία περιγραφή πιο ζωντανή, με σταθερό γρήγορο ρυθμό και πιο σωστές ατάκες.

Ας ελπίσουμε ότι θα είναι όντως έτσι.

Το PES 2012 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Πηγή: www.game20.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.