Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

19χρονος εκβίαζε περιπτερά του Μεσολογγίου

Του αποσπούσε χρήματα και προϊόντα από το περίπτερο / Βρέθηκαν στο σπίτι του προσημειωμένα χαρτονομίσματα της εκβίασης


Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας ηλικίας 19 ετών, κατηγορούμενος για ληστεία και εκβίαση κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, καθώς και για παράνομη κατοχή όπλων και ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο 19χρονος ημεδαπός το τελευταίο μήνα μετέβαινε καθημερινά σε περίπτερο του παθόντα, στο Μεσολόγγι, όπου εκβιάζοντας αυτόν ότι θα βάλλει φωτιά, του αφαιρούσε διάφορα προϊόντα χωρίς να καταβάλει κανένα αντίτιμο.
Τις τελευταίες ημέρες, ο 19χρονος συλληφθείς, απειλούσε με μαχαίρι δυο με τρεις φορές καθημερινά τον 41χρονο περιπτεριούχο, αποσπώντας του χρηματικά ποσά των 50 ή των 100 ευρώ τη φορά.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, στους οποίους καταγγέλθηκε το περιστατικό, προχθές, ενήργησαν άμεσα και με μεθοδικότητα, προσημείωσαν δυο (2) χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, τα οποία  παρέδωσαν στον καταγγέλοντα. Ο δράστης λίγη ώρα αργότερα, με την ίδια μέθοδο, αφαίρεσε αυτά καθώς κι ένα ακόμα χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 19χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δυο προσημειωμένα χαρτονομίσματα καθώς και το χρηματικό ποσό των 1150 ευρώ, πέντε μαχαίρια - στιλέτα και μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους περίπου 70 γραμμαρίων. Τα χρήματα επεστράφησαν στον περιπτεριούχο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και κρατείται προκειμένου απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Μεσολογγίου.
πηγή:εφημερίδα ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.