Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Στον Κορυδαλλό ο 38χρονος που κατέκαψε τη Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας

Στον Κορυδαλλό ο 38χρονος που κατέκαψε τη Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας  Ομολόγησε κι άλλες τέσσερις δασικές πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν από 22 έως 26 Αυγούστου

Ομολόγησε κι άλλες τέσσερις δασικές πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν από 22 έως 26 Αυγούστου


Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος αλλοδαπός, μετά την απολογία του σήμερα, Τρίτη, στον ανακριτή, για εμπρησμό από πρόθεση κατ' εξακολούθηση, και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.  Ο 38χρονος συνελήφθη  από υπαλλήλους του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στη Γαβρολίμνη Αιτωλοακαρνανίας.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ομολόγησε κι άλλες τέσσερις δασικές πυρκαγιές, που εκδηλώθηκαν από 22 έως 26 Αυγούστου, μεταξύ των οποίων κι αυτή του Ευηνοχωρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.