Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Οι δυνατότητες αξιοποίησης του Αχελώου

Μεσολόγγι: Οι δυνατότητες αξιοποίησης του Αχελώου  Εκδήλωση από το Δήμο και τον Ναυτικό Όμιλο  

Εκδήλωση από το Δήμο και τον Ναυτικό Όμιλο


Στις ρεαλιστικές δυνατότητες αξιοποίησης του Αχελώου από
οικοτουριστικής και αθλητικής σκοπιάς αλλά και μέσω εκπαιδευτικών - περιβαλλοντικών προγραμμάτων, ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση - συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην πλατεία της Κατοχής. Διοργανωτές ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου και το Τοπικό Συμβούλιο της Κατοχής.
Ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Κατοχής Γιάννης Ρόμπολας ο οποίος και συντόνιζε την εκδήλωση, έκανε λόγο για τις συνολικές αναπτυξιακές δυνατότητες του ποταμού. Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Γιάννης Κανής, έκανε
ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη του Rafting ήρεμων νερών στον Αχελώο και στην αναγκαιότητα η ιδιωτική πρωτοβουλία να αναλάβει δράση με επενδύσεις χαμηλού κόστους στο ζήτημα αυτό.
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, αναφέρθηκε στο συνολικό σχέδιο αξιοποίησης του Αχελώου, το οποίο στηρίζεται στην άμεση στέγαση του
Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο χώρο του σημερινού ΕΠΑΛ και στην εκκίνηση προγραμμάτων μεγάλης επισκεψιμότητας μαθητών με άξονα το ΚΠΕ και την περιήγηση στον Αχελώο, από το Διόνι έως και την Κατοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.