Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Πνίγηκε ψαροτουφεκάς στο Γαλατά


Στη θαλάσσια περιοχή του Γαλατά έχασε τη ζωή του, σήμερα νωρίς το πρωί, ένας 52 χρονος ψαροτουφεκάς από το Ευηνοχώρι.
Ο άτυχος άνδρας είχε επισκεφτεί συγγενικά του πρόσωπα στο Γαλατά, με τα οποία αποφάσισαν να πάνε για υποβρύχιο ψάρεμα στην περιοχή «Αγιά», όπου όμως έμελε να είναι το τελευταίο του. Κάποια στιγμή οι συγγενείς έχασαν τον 52χρονο και άρχισαν να ανησυχούν, αλλά και να τον αναζητούν. Αρκετή ώρα αργότερα η θάλασσα τον ξέβρασε στην ακτή, χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και το λιμεναρχείο Μεσολογγίου, που διενεργεί και την έρευνα για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος.
Ο άτυχος 52 χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και στη συνέχεια στο νοσοκομείου του Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.