Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Τους έπιασαν πριν προλάβουν να γίνουν...λαγοί

<%= CmtFramework.Web.Portal.CurrentArticle.Title %>

Μέσα από τούνελ, που είχαν σκάψει κάτω από τη μύτη των φρουρών και του οποίου το μήκος είχε φτάσει τα 10 μέτρα, προσπάθησαν 3 κρατούμενοι να δραπετεύσουν από την τρίτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Το βράδυ της Δευτέρας οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν τους τρεις υπόδικους. Μάλιστα μέσα στο τούνελ βρέθηκαν και τα σκαπτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν. Οι δύο είναι αλλοδαποί και υπόδικοι για κλοπές και ένας έλληνας που υπόδικος για ανθρωποκτονία.

Στόχος τους ήταν, όπως διαπιστώθηκε το τούνελ να τους οδηγήσει κάτω το από πειθαρχείο των φυλακών ωστόσο στελέχη του υπουργείου έλεγαν χαρακτηριστικά πως «είχαν πολύ δρόμο ακόμα μπροστά τους μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους».

Για την υπόθεση διατάχθηκε η Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.