Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Νέο απίστευτο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. στα Ζωνιανά

Νέο απίστευτο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. στα Ζωνιανά Οι κάτοικοι εμπόδισαν με καλάζνικοφ τους αστυνομικούς να ξεριζώσουν χασισοφυτεία!

Οι κάτοικοι εμπόδισαν με καλάζνικοφ τους αστυνομικούς να ξεριζώσουν χασισοφυτεία!



Σε «αυτόνομο κράτος» τείνουν να αυτοανακηρυχθούν τα Ζωνιανά, όπου οι αρχές δεν μπορούν ή δεν θέλουν να επιβάλλουν το νόμο. Σύμφωνα με καταγγελίες του σωματείου ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί χθες βράδυ ανακάλυψαν χασισοφυτεία εντός του χωριού.
Το πρωί προσήλθαν για την επιχείρηση εκρίζωσής τους, παρουσία δυο Αστυνομικών Διευθυντών. Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ η φυτεία δεν φυλασσόταν.
Όμως βρήκαν μπροστά τους κατοίκους του χωριού με αυτοκίνητα, οι οποίοι εμπόδισαν την είσοδό τους και τραυμάτισαν δυο αστυνομικούς, που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο.
Επίσης κάτοικος του χωριού έφερε όπλο τύπου Καλάσνικοφ και απείλησε τις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να μην προσεγγίσουν στο χώρο.
Αστυνομικοί, που επιχείρησαν να συλλάβουν τον ένοπλο διατάχθηκαν να αποχωρίσουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, Αστυνομικός Διευθυντής προκειμένου να αποτρέψει τη σύλληψη κινήθηκε εναντίον αξιωματικού και τον χαστούκισε, αφού εκείνος επέμενε να συλληφθεί ο οπλοφόρος!
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με δυο τραυματίες αστυνομικούς, έναν ασύλληπτο οπλοφόρο, έναν αξιωματικό σε βάρος του οποίου ασκήθηκε βία από ανώτερό του και μια χασισοφυτεία, που δεν «έπεσε» ποτέ στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ, καθώς κάποιοι πρόλαβαν να την κάψουν!
Για το θέμα έχει διαταχθεί έρευνα από την αστυνομία.
Οι Ειδικοί Φρουροί καλούν «την Πολιτεία να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων καθαρίζοντας την περιοχή νωρίς από τυχόν νέο απόστημα, που έχει ή πάει να δημιουργηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.