Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Αποκλείει τον Ολυμπιακό Βόλου η ΟΥΕΦΑ

Αποκλείει τον Ολυμπιακό Βόλου η ΟΥΕΦΑ Η ΟΥΕΦΑ απέβαλε τον Ολυμπιακό Βόλου από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία θεωρεί ότι τα στοιχεία που τον έχουν υποβιβάσει στην Ελλάδα είναι επαρκή και9 δεν χρειάζεται να περιμένει την έφεση. Η Ντιφερντάνζ παίρνει την θέση των Βολιωτών.
Όπως μετέδωσε ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 η ΟΥΕΦΑνδία θεωρεί πως τα στοιχεία που καταδίκασαν τους Βολιώτες αρχικά σε υποβιβασμό είναι επαρκή για να τους αποβάλει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και δεν θα περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη ή την Πέμπτη και τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου στα play offs του Europa League θα πάρει η Ντιφερντάνζ η οποία θα είναι και η αντίπαλος της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα η απόφαση αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει, ακόμη κι αν η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κάνει δεκτή την έφεση ή ενδεχομένως δικαιωθεί ο σύλλογος στη συνέχεια από τα πολιτικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.