Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Πέρασε με 154 "ναι" το χαράτσι - Oι "διαφωνούντες" βουλευτές ξέχασαν να... διαφωνήσουν

Πέρασε με 154 "ναι" το χαράτσι - Oι "διαφωνούντες" βουλευτές ξέχασαν να... διαφωνήσουν  Κλειστό το Σύνταγμα από διαμαρτυρόμενους

Κλειστό το Σύνταγμα από διαμαρτυρόμενους



Οι  "διαφωνίες" των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δεν ακούστηκαν στην ψήφο και η ρύθμιση για το ειδικό τέλος στα ακίνητα  υπερψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία, ενώ όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης το καταψήφισαν. Τελικά πέρασε.

Εκτός από τους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών που εξαιρούνται της καταβολής του τέλους, θα εξαιρεθούν και οι κοινόχρηστοι χώροι ξενοδοχείων, δήλωσε ο κ. Βενιζέλος πριν την έναρξη της ψηφοφορίας. Για άρρωστους, όσοι έχουν νεφρική ανεπάρκεια ή η ζωή τους εξαρτάται από ηλεκτρική ενέργεια, είτε στην εγκύκλιο ή με όποιο άλλο τρόπο, τέτοια ζητήματα θα αντιμετωπιστούν με πιο ευαίσθητο και λειτουργικό τρόπο.
ΕΞΩ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ
Στο ίδιο έργο θεατές. Έιδικοί φρουροί  και Αγανακτισμένοι κάνουν συγκεντρώσεις  και έχει αποκλείσει την  περιοχή του Συντάγματος, ενώ μέσα συνεδριάζουν για την έγκριση του ειδικού τέλους στα ακίνητα. Ένστολοι από όλη την Ελλάδα διαμαρτύρονται, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό με βασικά αιτήματα να αρθούν οι κρατήσεις που τους έχουν επιβληθεί και το «πάγωμα» των μισθολογικών προαγωγών, ενώ ζητούν τον «καθορισμό κατώτατου μισθού επιβίωσης του αστυνομικού», αλλά και την αναστολή των δόσεων των στεγαστικών δανείων των ένστολων, μέχρι του σημείου που θα θεωρηθεί ασφαλές για αυτούς.

Η Αμαλίας παραμένει κλειστή από το ύψος της Ξενοφώντος, καθώς οι «Αγανακτισμένοι» πραγματοποιούν συγκέντρωση στο πλακόστρωτο της πλατείας Συντάγματος, ενώ η Β.Σοφίας είναι κλειστή από το Χίλτον μέχρι το Σύνταγμα καθώς οι ειδικοί φρουροί έχουν συγκεντρωθεί στο ύψος των λουλουδάδικων. Κλειστή είναι επίσης η Ακαδημίας από Κανάρη και η Πανεπιστημίου.
Νωρίτερα επικράτησε ένταση ανάμεσα σε «Αγανακτισμένους» και εκπροσώπους των ειδικών φρουρών, με αποτέλεσμα να επέμβουν τα ΜΑΤ προκειμένου να κρατήσουν τους «Αγανακτισμένους» σε απόσταση ασφαλείας από τους ένστολους.
πηγή:http://www.thebest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.