Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Έχει μέλλον στα "σαλόνια"!



  • Έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στις τρεις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος η ομάδα του Αγρινίου
Κάτι παραπάνω από μια νίκη πέτυχε σήμερα ο Παναιτωλικός στο νησί των Φαιάκων, αφού με άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Κέρκυρα και έπιασε την δεύτερη θέση της βαθμολογίας παρακαλώ!

Ένα ονειρεμένο ξεκίνημα με την ομάδα του Αγρινίου να μην θυμίζει ομάδα που κλείνετε πίσω και με όμορφο και παιχνίδι κατοχής να έχει εντυπωσιάσει την "πιάτσα" της Σούπερ Λιγκ. Μια ομάδα που προσπαθεί να αναπτυχθεί από τα άκρα και που σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε σκόπιμο αντι-ποδόσφαιρο. 

Περήφανος θα πρέπει να είναι ο Μπάμπης Τεννές για το δημιούργημά του, αλλά και οι φίλοι της ομάδας για το καμάρι τους που έχασε αδίκως από τον Πανιώνιο, νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ πανηγύρισε ένα εύκολο διπλό στην Κέρκυρα. Δηλώνει παρόν η Αιτωλοακαρνανία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με τέτοιες εμφανίσεις έχει μέλλον στα "σαλόνια" της πρώτης κατηγορίας μετά την μακροχρόνια απουσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.