Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Συνέλαβαν 28χρονο που είχε ληστέψει 70χρονη στο Μεσολόγγι

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, περίπτωση ληστείας που είχε συμβεί πριν δυο ημέρες στην...Αγριλιά Μεσολογγίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ηλικίας 28 ετών.

Ειδικότερα, προχθές αργά το απόγευμα στην Αγριλιά Μεσολογγίου μια ημεδαπή γυναίκα, ηλικίας 70 ετών, επιβιβάστηκε σε όχημα που οδηγούσε άγνωστος άνδρας, θεωρώντας ότι ήταν μεταφορέας αγροτικών προϊόντων τον οποίο ανέμενε. Μέσα στο όχημα ο δράστης απείλησε στην αρχή λεκτικά την παθούσα, ζητώντας της επίμονα χρήματα και έπειτα αφού της πήρε ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης το οποίο είχε στην τσέπη της, την απείλησε με αυτό αφαιρώντας της το χρηματικό πόσο των 65 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε άμεσα το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου πρόεκυψε ότι δράστης της εν λογω ληστείας είναι ο 28χρονος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.