Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο Αιτωλικό

Αιτωλ/νια: Ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο Αιτωλικό Συνελήφθησαν Ρομά για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν Ρομά για ρευματοκλοπή



Χθες (10-11-2011) πρωινές ώρες στο Αιτωλικό, η Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας στο πλαίσιο του επιχειρησιακού της σχεδιασμού για τη διαχείριση της εγκληματικότητας στην περιοχή της πραγματοποίησε ευρεία αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή αστυνομικών δυνάμεων από το Τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου, το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και τις Ομάδες Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.). Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε στοχευμένα σημεία της περιοχής του Αιτωλικού παρουσία δικαστικού λειτουργού με τα παρακάτω αποτελέσματα :
Ελέγχθηκαν : 32 άτομα και 25 οχήματα.
Προσήχθησαν : 6 άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού.
Συνελήφθησαν : 3 άτομα.
Βεβαιώθηκαν :  6 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Διενεργήθηκαν : 10 νομότυπες κατ΄ οίκον έρευνες.
Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 3 άτομα τα οποία πραγματοποιούσαν κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από κεντρικό πυλώνα της Δ.Ε.Η.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
Οι Αστυνομικοί  έλεγχοι θα συνεχιστούν.
πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.