Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ηλεκτροκίνητο μονοθέσιο από την Nissan


 
Σε κάθε έκθεση αυτοκινήτου που γίνεται στο Τόκιο την παράσταση κλέβουν εντυπωσιακά πρωτότυπα μοντέλα όπως το Land Glider της Nissan. Οι ιθύνοντες της εταιρίας ισχυρίζονται πως το Land Glider δεν απλά είναι ένα δείγμα σπουδής αλλά δείχνει πως θα κατασκευάζονται στο μέλλον τα ατομικά μέσα μετακίνησης.
Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο εξαιρετικά μικρό πλάτος του που φτάνει τα 1,1 μέτρα ενώ το μήκος του αγγίζει τα 3,1 μέτρα προσφέροντας την απαραίτητη ευελιξία στα μεγάλα αστικά κέντρα του μέλλοντος.
Τις τέσσερις ρόδες κινούν δύο ηλεκτροκινητήρες που αντλούν ενέργεια από μπαταρίες λιθίου. Ένα άλλο σημείο που κάνει ξεχωριστό το Land Glider είναι πως στις στροφές μπορεί και γέρνει μέχρι 17 μοίρες για καλύτερο κράτημα, όπως συμβαίνει σε μία μοτοσικλέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.