Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Αγρίνιο: Συνελήφθη για κλοπή μόλις 8 ευρώ!!!

Αγρίνιο: Συνελήφθη για κλοπή μόλις 8 ευρώ!!! Δράστης, μια νεαρή Ρομά

Δράστης, μια νεαρή Ρομά


Γνωστή εταιρία στο Αγρίνιο, δεν αφήνει περιθώρια σε περιπτώσεις μικροκλοπών. Νεαρή Ρομά, συνελήφθη σήμερα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, για κλοπή ειδών αξίας… 8 ευρώ
Το περιστατικό έγινε σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας, όπου και κατά το παρελθόν έχουν γίνει μικροκλοπές διάφορων ειδών, μικρής αξίας. Αυτή τη φορά, νεαρή Ρομά, έγινε αντιληπτή από υπαλλήλους να έχει κλέψει είδη αξίας οκτώ ευρώ. Σε κάποια άλλα καταστήματα, το θέμα θα είχε λήξει, όμως πάγια τακτική της συγκεκριμένης εταιρίας είναι να υποβάλλει μηνύσεις, ακόμη και για τέτοιες περιπτώσεις…
Έτσι η Αστυνομία συνέλαβε την γυναίκα, που οδηγήθηκε στον αρμόδια Εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη ενώ θα οριστεί δικάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.