Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Πήγαινε ανάποδα την Ιόνια και χτύπησε υπάλληλο με κατσαβίδι!

Αιτωλ/νία: Πήγαινε ανάποδα την Ιόνια και χτύπησε υπάλληλο με κατσαβίδι! Απίστευτο περιστατικό χθες το πρωί

Απίστευτο περιστατικό χθες το πρωί



Δεν πίστευαν στα μάτια τους χθες οι υπάλληλοι της Ιόνιας οδού, όταν είδαν αυτοκίνητο να κινείται στην παράκαμψη Αγρινίου, στο ρεύμα προς Κουβαρά, αλλά με κατεύθυνση το… Κεφαλόβρυσο! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο νεαρός οδηγός τραυμάτισε με κατσαβίδι υπάλληλο
Το επεισόδιο έγινε το μεσημέρι, όταν υπάλληλοι της Ιόνιας οδού στο τμήμα της παράκαμψης του Αγρινίου, διαπίστωσαν πως όχημα που οδηγούσε νεαρός, κινούνταν στο λάθος ρεύμα κυκλοφορίας και κατευθύνονταν προς Κεφαλόβρυσο αλλά στο ρεύμα που έχει κατεύθυνση τον κόμβο Κουβαρά!
Αμέσως όχημα της εταιρίας με υπαλλήλους, προσέγγισαν το Ι.Χ και έκαναν νόημα στον οδηγό να σταματήσει. Έτσι κι έγινε, αλλά η περιπέτεια στην συνέχεια, πήρε ακόμη πιο άσχημη τροπή.
Ο 23χρονος οδηγός, επιτέθηκε στους υπαλλήλους και τραυμάτισε ελαφρά τον έναν με κατσαβίδι! Στη συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί με κατεύθυνση το χωριό του, τα Οχθια. Ο νεαρός είναι γνωστός στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας με εισαγγελικό λειτουργό πήγαν στην οικία του στα Οχθια για να τον συλλάβουν.
Όμως ο νεαρός είχε  γίνει «καπνός» και από την οικία του και οι έρευνες της Αστυνομίας για την ανεύρεση του συνεχίζονται.
Πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.