Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

5.000 Ευρώ!!! λογαριασμό νερού καλείται να πληρώσει πολίτης στον Άγιο Ηλία


logariasmos_nero


Οι πολίτες διαμαρτύρονται και απαιτούν εξηγήσεις στον Άγιο Ηλία με τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΥΑ Μεσολογγίου που έφθασαν στα χέρια τους. Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου στους λογαριασμούς που απέστελλε αναγράφονται υπέρογκα ποσά, μάλιστα ορισμένα φθάνουν ακόμη και το ποσό των 5.000 ευρώ!!!Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Π.Κατσούλης μιλώντας στον ΑΕΡΑ FM 99,5 ισχυρίστηκε πως τα προηγούμενα χρόνια , δεν έγιναν οι απαιτούμενες μετρήσεις των υδρόμετρων των καταναλωτών,όχι μόνο στην περιοχή του Αγίου Ηλία αλλά σε όλο τον πρώην δήμο Αιτωλικού.. «οι κάτοικοι παρότι σπαταλούσαν νερό αρκετό ακόμη και για πότισμα πλήρωναν μικρά ποσά της τάξεως των 20 ευρώ περίπου όμως τα υδρόμετρα έγραφαν πολύ περισσότερο ...Έτσι οι σημερινές μετρήσεις έδειξαν μεγάλες καταναλώσεις νερού άρα και λογαρισμού..Βεβαίως οι πολίτες μπορούν να κάνουν ενστάσεις...όμως και εμείς δεν έχουμε διάθεση να τους τσεκουρώσουμε» κατέληξε ο κ.Κατσούλης.
Ακούστε τις δηλώσεις στον ΑΕΡΑ FM 99,5 του Παναγιώτη Κατσούλη

http://www.aerasfm.gr/aitolokarnania/mesologgi/12411-5000-euro-logariasmo-nerou-sto-mesologgi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.