Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

5 «ΝΑΙ» και 3 «ΟΧΙ» είπαν οι Αιτωλοακαρνάνες βουλευτές στο νέο μνημόνιο Διαβάστε περισσότερα: http://www.astakos-news.gr/2012/02/5-3.html#ixzz1mJyoJHsM

Στη χθεσινή ψηφοφορία της Βουλής για το νέο μνημόνιο, από το νομό μας είχαμε πέντε (5) βουλευτές που ψήφισαν "ΝΑΙ" και τρείς (3) που ψήφισαν "ΟΧΙ".

Αυτοί που ψήφισαν "ΟΧΙ" ήταν ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Σταμάτης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε. Νίκος Μωραΐτης.

Στη δανειακή σύμβαση είπαν "ΝΑΙ" οι τρείς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Θάνος Μωραΐτης, Αδρέας Μακρυπίδης, Σοφία Γιαννακά και από τη Ν.Δ. οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.astakos-news.gr/2012/02/5-3.html#ixzz1mJyaOSQP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.