Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Συλλήψεις ατόμων με προσότητες ναρκωτικών στην Άνω Βαιλική και στο Μεσολόγγι

Μπαράζ συλλήψεων για ναρκωτικά στην Αιτωλία Κατασχέθηκαν περισσότερα από 20 γραμμάρια κάνναβηςΚατασχέθηκαν περισσότερα από 20 γραμμάρια κάνναβης



Σε συλλήψεις ατόμων με προσότητες ναρκωτικών προχώρησαν χθες οι αστυνομικοί της Αιτωλοακαρνανίας, στην Άνω Βαιλική και στο Μεσολόγγι.
Συνελήφθη χθες αργά το βράδυ, στην Άνω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).
Ειδικότερα οι Αστυνομικοί σε έλεγχο που ενήργησαν σε όχημα που οδηγούσε ο 29χρονος βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία κάνναβης συνολικού βάρους 16 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
Επίσης συνελήφθη χθες το απόγευμα, στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη κατοχή όπλου  και ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενηργησαν οι Αστυνομικοί σε περίπτερο του 42χρονου στο Μεσολόγγι βρήκαν και κατέσχεσαν μια συσκευασία κάνναβης βάρους 3 γραμμαρίων και ένα εκκενωτή ηλεκτρικής ενέργειας.
Έπειτα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 42χρονου βρέθηκε και μια ακόμα συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.