Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΠΕΝΤΑΛΟΦΙΩΤΗΣ ο περιφ.Διοικητής Ιονίων Νήσων της Πυροσβεστικής

Ο Περιφερειάρχης Ι.Ν. Σπ. Σπύρου με το νέο Διοικητή της Π.Υ. Ιονίων Νήσων, Γ. Μπίκα



Aπό την Πεντάλοφο Μεσολογγίου κατάγεται ο νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Γεώργιος Μπίκας που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα.
Ο κ. Μπίκας είναι αξιωματικός εγνωσμένης αξίας και πλέον προϊσταται των πυροσβεστικών υπηρεσιών με αρμοδιότητα όλα τα Ιόνια Νησιά και έδρα την Κέρκυρα.
Ο νέος διοικητής πρόσφατα έκανε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Σπ. Σπύρου και υπήρξε ευκαιρία ευρείας συζήτησης και ενημέρωσης του Περιφερειάρχη για φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στην Π.Υ. τόσο σε επίπεδο Περιφέρειας όσο και σε επίπεδο Π.Ε. Κέρκυρας.
Στον συμπατριώτη μας διοικητή ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και ανέλιξη στα ιεραρχικά κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.