Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Τρίτη απόπειρα αυτοκτονίας μέσα σε μια εβδομάδα στο Αγρίνιο

Τρίτη απόπειρα αυτοκτονίας μέσα σε μια εβδομάδα στο Αγρίνιο Ο λόγος για μιας 49χρονη που κατανάλωσε υπνωτικά χάπιαΟ λόγος για μιας 49χρονη που κατανάλωσε υπνωτικά χάπια


Τελειωμό δεν έχουν οι απόπειρες αυτοκτονίας στο Αγρίνιο. To Σάββατο μια 49χρονη γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει παίρνοντας υπνωτικά χάπια. Η 49χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι στο νοσοκομείο της πόλης από τους οικείους της.
Η 49χρονη σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ενώ με ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Η γυναίκα πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Η Αστυνομία ενεργεί την σχετική προανάκριση.
Αυτή είναι η τρίτη απόπειρα αυτοκτονίας μέσα που σημειώνεται μέσα σε μια εβδομάδα στο Αγρίνιο. Μόλις χθες ένας 32χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, ενώ άλλη μια 43χρονη γυναίκα στις αρχές της εβδομάδας επιχείρησε να να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια

Πηγή: www.agrinioculture.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.