Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Χωρίς σταματημό οι απόπειρες αυτοκτονίας στην περιοχή του Αγρινίου

autoktonies 
Άλλη μια απόπειρα αυτοκτονίας έρχεται να προστεθεί στο μπαράζ των τελευταίων ημερών στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Αυτή τη φορά μια 24χρονη κοπέλα αποπειράθηκε να τερματίσει τη ζωή της καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμακευτικών χαπιών. Η προσπάθεια της κοπέλας έγινε αντιληπτή από το σύζυγό της ο οποίος και τη μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου όπου και της χορηγήθηκε η απαραίτητη θεραπεία και πλέον έχει πάρει εξιτήριο αφού είναι καλά στην υγεία της.
Αυτό όμως που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι ότι το περιστατικό αυτό αποτελεί το τέταρτο περιστατικό απόπειρας αυτοκτονίας την τελευταία εβδομάδα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου, ενώ σημειώθηκε και μία αυτοκτονία στο χωριό της Ματαράγκας όπου ένας 71χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος από το συγγενικό του περιβάλλον.
πηγή:AerasNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.