Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Εξηγήθηκε στους οπαδούς ο Χαριστέας


xaristeas 3 Εξηγήθηκε στους οπαδούς ο Χαριστέας


Ο Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκε με αντιπροσωπεία οπαδών του Παναιτωλικού και πλέον το... εκρηκτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές δείχνει να βελτιώνεται αισθητά.
O έμπειρος επιθετικός είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα τόσο λόγω της απόδοσή τους, όσο κυρίως για κάποιες δηλώσεις που φερόταν να είχε κάνει και ήταν υποτιμητικές για την πόλη του Αγρινίου και τους κατοίκους της. Η διευκρινιστική δήλωση που είχε κάνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της ΠΑΕ, με την οποία αρνήθηκε ότι είχε μιλήσει με τέτοιο τρόπο δεν είχε... πείσει και ο ίδιος αποφάσισε να συναντηθεί... face to face μαζί τους για να λυθεί μια και καλή η παρεξήγηση.
Η συζήτηση κινήθηκε τόσο στο συγκεκριμένο θέμα, όσο και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας και μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις, η παρεξήγηση δείχνει να λύνεται και το κλίμα να βελτιώνεται.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.