Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

H Google προσφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια σε όποιον καταφέρει να «σπάσει» τον Chrome

H Google ανακοίνωσε πως προσφέρει μέχρι και 1 εκατομμύριο δολάρια σε όσους καταφέρουν να εκθέσουν κάποιο πρόβλημα του Chrome.
Σύμφωνα με τους Chris Evans και Justin Schuh της ομάδας ασφαλείας του Google Chrome, αμοιβή ύψους $60,000 θα δοθεί σε όποιον καταφέρει να αποκαλύψει μια «ανοιχτή πόρτα» χρησιμοποιώντας μόνο προβληματικά σημεία του ίδιου του Chrome ενώ μικρότερη αμοιβή $40,000 περιμένει όποιον καταφέρει να βρει πρόβλημα στον Chrome που δημιουργείται σε συνδυασμό με το λειτουργικό σύστημα.

Επιπλέον η Google προσφέρει αμοιβή $20,000 και για όποιους καταφέρουν να αποκαλύψουν προβλήματα που σχετίζονται με άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν και άλλοι browser, όχι μόνο ο Chrome, όπως το Flash ή ο οδηγός μιας συσκευής.

Η ομάδα δήλωσε πως η Google προσφέρει αυτά τα βραβεία, επειδή έτσι βοηθούν στην γενική αποστολή της εταιρίας να κάνουν ολόκληρο το διαδίκτυο ασφαλέστερο ανεξάρτητα από τον browser που χρησιμοποιείται.

Όλοι οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν από ένα Chromebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.