Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Αμφιλοχία: Ναρκωτικά να φάνε και οι κότες...Αυτοκίνητο μετέφερε πάνω από 161 κιλά κάνναβης

Αμφιλοχία: Ναρκωτικά να φάνε και οι κότες...Αυτοκίνητο μετέφερε πάνω από 161 κιλά κάνναβης Συνελήφθη ένας 35χρονος Αλβανός

Συνελήφθη ένας 35χρονος Αλβανός

Συνελήφθη σήμερα (7-4-2012) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου, στην Αμφιλοχία από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 35 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, εντόπισαν το 35χρονο να οδηγεί ένα Ι.Χ. Επιβατηγο αυτοκίνητο και τον ακινητοποίησαν.
Σε έρευνα που ακολουθησε στο όχημα του δράστη, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 153 δέματα κάνναβης συνολικού βάρους 161. 082 γραμμαρίων.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα με ισάριθμες κάρτες sim τα οποία κατασχέθηκαν ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 35χρονου ως μέσω μεταφοράς των ναρκωτικών.
Την προανάκριση της υπόθεσης και τις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται, διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.