Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑ'Ι'ΟΥ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ

Η ομάδα του pentalofonews αποφάσισε για της εκλογές της 6ης Μαΐου να μην είναι στο πλευρό κανενός κόμματος και κανενός υποψηφίου,για το λόγο αυτό δεν θα εναβασουμε καμία διαφήμιση αλλά ούτε και δυσφήμιση ούτε κόμματος ούτε και υποψηφίου,το μόνο που θα δείτε εδώ είναι τα ψηφοδέλτια και τα αποτελέσματα.

Το pentalofonews είναι εδώ για να δίνει στους αναγνώστες ειδήσεις,να ασκεί κριτική σε προβλήματα που αφορούν τον τόπο μας και να δίνει την δυνατότητα σε συγχωριανούς μας να ακουστούν.

Δεν κάνουμε μεμονωμένες αναφορές σε υποψηφίους ορισμένων κομμάτων ωπος κάποια άλλα BLOG,εμείς αν ανεβάζουμε πολιτικές ειδήσεις θα ακουγόταν όλα τα κόμματα όχι αυτά που έχουμε συμφέρον...!!!!

ΚΑΛΉ ΤΎΧΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΉΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΌΤΙ ΕΜΕΊΣ ΚΡΑΤΆΜΕ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΜΑΣ....!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.