Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σύλληψη για ληστεία σε περίπτερο στο Μεσολόγγι

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας άνδρας, ηλικίας 20 ετών κατηγορούμενος για διάπραξη ληστείας σε περίπτερο 42χρονου
Ειδικότερα, χθες (26-4-2012) το απόγευμα, ο 20χρονος μετέβηκε σε περίπτερο 42χρονου στο Μεσολόγγι όπου με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα που ενηργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε ότι δράστης της ληστείας ήταν ο 20χρονος ο οποίος εντοπίστηκε σήμερα το πρωί και συνελήφθη παραδίδοντας το χρηματικό ποσό των 335 ευρώ τα οποία αποδόθηκαν στον παθόντα.

Ο συλληφθείς ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν ειχε διαπράξει παρομοια αδικήματα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.