Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Συνέβη και αυτό - Του έκλεψαν τη σχάρα με τις τσιπούρες!

Συνέβη και αυτό - Του έκλεψαν τη σχάρα με τις τσιπούρες! Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο

Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο

Αληθινό περιστατικό στο Αγρίνιο,  μέρα μεσημέρι στην αυλή μονοκατοικίας, στην περιοχή του Αγίου ΔημητρίουΔιαβάστε πως περιγράφεται στην εφημερίδα «Μαχητής» του Αγρινίου:
Το μεσημέρι της Κυριακής των Βαΐων, στην αυλή μιας μονοκατοικίας, στην ενορία του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, ένας 50χρονος οικογενειάρχης έψηνε ψάρια στα κάρβουνα λόγω που η μέρα το καλούσε.

Λίγο πριν τα βγάλει μπήκε μέσα στο σπίτι για να πάρει μια πιατέλα να τα τοποθετήσει. Τότε ένας από τους δυο άνδρες, γύρω στα 30, που ήταν αρκετή ώρα απέναντι στο πεζοδρόμιο, κάνοντας ότι κουβέντιαζαν, όρμησε μέσα στην αυλή από την ανοιχτή πόρτα, άρπαξε την σχάρα και άρχισε να τρέχει. Πίσω του έτρεχε και ο φίλος του.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές , ο άνδρας πετάχτηκε έξω. Προσπάθησε να τους κυνηγήσει αλλά ήταν αργά. Εξαφανίστηκαν μέσα από τα σοκάκια. Ένας γείτονάς του μου διηγήθηκε την ιστορία, στον οποίον μάλιστα ο άνθρωπος εξομολογήθηκε: « ήταν πέντε τσιπούρες μισόκιλες, πελαγίσιες, που τις χρυσοπλήρωσα. Αμ, η σχάρα!... Ολοκαίνουργια πρώτη φορά την χρησιμοποιούσα».
Να δούμε τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε.


Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.