Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΛΕΣΙΝΙ:Μετέφεραν χασίς και τους τούμπαρε το αυτοκίνητο

Αιτωλοακαρνανία: Μετέφεραν χασίς και τους τούμπαρε το αυτοκίνητο Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τα ναρκωτικά, όχι όμως και τον οδηγό

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τα ναρκωτικά, όχι όμως και τον οδηγό

Θα… νύσταξε στο δρόμο, άγνωστος διακινητής  ναρκωτικών, του οποίου το αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε 85 κιλά χασίς, τούμπαρε κοντά στο Λεσίνι. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν τα ναρκωτικά, όχι όμως και τον οδηγό
Συγκεκριμένα η Αστυνομία, ειδοποιήθηκε για τουμπαρισμένο αυτοκίνητο, στο 3ο Χιλιόμετρο του δρόμου που συνδέει το Λεσίνι με τον Αστακό . Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν 78 συσκευασίες με χασίς βάρους ενός κιλού και 50 γραμμαρίων, ενώ υπήρχε ακόμη μια συσκευασία που περιείχε τρία κιλά χασίς σε πάστα.
Όπως φαίνεται το αυτοκίνητο εκτράπηκε και ανατράπηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και στη συνέχεια ο οδηγός του το εγκατέλειψε. Η Αστυνομία, γνωρίζει τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, τον οποίον και αναζητά, ενώ οι σχετικές  έρευνες  βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.