Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Μεσολόγγι: Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τους έπιασαν στα πράσα να κλέβουν καλοριφέρ

Μεσολόγγι: Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ τους έπιασαν στα πράσα να κλέβουν καλοριφέρ Οι 4 δράστες είχαν μπουκάρει στο παλιό νοσοκομείο της πόλης

Οι 4 δράστες είχαν μπουκάρει στο παλιό νοσοκομείο της πόλης

Συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στο Μεσολόγγι, από Αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 43, 37, 17 και 15 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής καλοριφέρ από το κτήριο του παλαιού Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Ειδικότερα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, εντόπισαν τους τέσσερις αλλοδαπούς, να φορτώνουν σε όχημα τους έξι σώματα από καλοριφέρ τα οποία μόλις είχαν αφαιρέσει από το κτήριο του παλαιού Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Τα καλοριφέρ κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του Νοσηλευτικού ιδρύματος. Επίσης κατασχέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών ως μέσο τέλεσης της κλοπής.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.