Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Άγριο ξύλο στο Γαυρολίμνη - ΑΕ Αγίου Δημητρίου

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ ποδοσφαιριστών  των δυο ομάδων έγιναν προχθες στο Μεσολόγγι, στον αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΝΑ
Ο αγώνας είχε πολύ μεγάλη σημασία και για τις δυο ομάδες, αφού ο Γαυρολίμνη ήθελε μόλις έναν βαθμό για να κατακτήσει την άνοδο ενώ η Ένωση με νίκη, ήλπιζε να αποσπάσει άλλους τρεις βαθμούς, στην επόμενη αγωνιστική με το αδιάφορο Δοκίμι και να ανέβει αυτή στην Α’ κατηγορία.
Τελικά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο για την Ένωση, αφού ο αγώνας έληξε ισόπαλος και ο Προμηθέας Γαυρολίμνης εξασφάλισε την άνοδο.
Ήδη από το δεύτερο  ημίχρονο και ενώ ο χρόνος πίεζε το παιγνίδι είχε πάρει άγρια μορφή, εξαιτίας σκληρών μαρκαρισμάτων και αντεγκλήσεων μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Με την λήξη όμως του αγώνα, που καταδίκασε σε παραμονή την Αγρινιώτικη ομάδα , οι ποδοσφαιριστές και κάποιοι παράγοντες-φίλαθλοι δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.
Αποτέλεσμα το ουδέτερο Eνωσιακό γήπεδο του Μεσολογγίου, να μετατραπεί σε… ρινγκ. Οι γροθιές και οι κλωτσιές έδιναν και έπαιρναν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι ποδοσφαιριστές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου!
Επίθεση δέχτηκε και ο διαιτητής του αγώνα και από εκεί και πέρα, αναμένεται να δούμε εάν η διοργανώτρια αρχή σκοπεύει να λάβει πειθαρχικά μέτρα, για τα όσα συνέβησαν.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.