Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Μεθυσμένος δρόμος στην Πολωνία

Πανικό προκάλεσε σε δρόμο της Πολωνίας η ανατροπή ενός φορτηγού που μετέφερε χιλιάδες μπουκάλια μπύρα!
Το φορτίο σκορπίστηκε στο δρόμο και απειλήθηκε χάος! Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και πυροσβέστες, καθώς η μπύρα, μεταξύ άλλων, περιέχει και αλκοόλ και υπήρχε πιθανότητα ανάφλεξης.

Τελικά ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για πέντε ώρες, για να περισυλλεγούν όλα τα σπασμένα μπουκάλια και να καθαριστεί το οδόστρωμα. Χαρακτηριστική ήταν, πάντως, η αντίδραση ορισμένων οδηγών, οι οποίοι βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και άρχισαν να μαζεύουν τα μπουκάλια που να είχαν μείνει άθικτα.

Ο οδηγός του φορτηγού ήταν αυτός που έφταιγε για το ατύχημα, καθώς μπήκε «με χίλια» σε μία κλειστή στροφή, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του φορτηγού.
πηγή:tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.