Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΝΕΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ! DER SPIEGEL: «ΑΝΤΙΟ ΑΚΡΟΛΟΠΟΛΗ! ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ Η ΕΛΛΑΔΑ»

spigel-adieu
Με πρωτοσέλιδο την Ελλάδα κυκλοφορεί το νέο τεύχος του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel, με τίτλο «Αντίο Ακρόπολη» και υπότιτλο «γιατί η Ελλάδα πρέπει να φύγει από την ευρωζώνη».
Με αφορμή το ρευστό πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα και την αδυναμία εφαρμογής των σκληρών μέτρων λιτότητας, το γερμανικό περιοδικό προβάλει την εθελούσια έξοδο της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα.
Σε συνέχεια των δηλώσεων Σόιμπλε και Βεστερβέλε, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι επιθυμούν την Ελλάδα την ευρωζώνη, αλλά πως το μέλλον της χώρας μας εξαρτάται από του ίδιους τους Έλληνες, το γνωστό περιοδικό θεωρεί δεδομένη την έξοδό μας από την Νομισματική Ένωση.
Την ίδια στιγμή, το γερμανικό περιοδικό στην online έκδοσή του υποστηρίζει πως, σύμφωνα με επίσημες πηγές από το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών, η Γερμανία θα συνεχίσει να βοηθά την Ελλάδα σε οικονομικό επίπεδο ακόμα και μετά την έξοδό της από το ευρώ, με σκοπό να μετριάσει τις συνέπειες που θα έχει κάτι τέτοιο σε άλλες χώρες.
πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.