Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Λειτουργία reset στις επόμενες εκδόσεις του Firefox

image449 Λειτουργία reset στις επόμενες εκδόσεις του Firefox
 
Ένα χαρακτηριστικό που έχουν αρκετά προγράμματα αλλά ιδιαίτερα ο Firefox είναι η πλήρης παραμετροποίηση στην οποία μπορεί να προχωρήσει ο χρήστης. Αν και οπωσδήποτε είναι κάτι που εξυπηρετεί ιδιαίτερα, συχνά δημιουργεί ζητήματα αστάθειας και χαμηλών επιδόσεων.
Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι συχνά όσοι τον χρησιμοποιούν παραπονούνται για διάφορα μικροπροβλήματα όταν περάσει κάποιο διάστημα από την εγκατάσταση του.
Ευτυχώς η Mozilla αποφάσισε να αντιμετωπίσει το ζήτημα με τη λειτουργία Reset. Μέσω του Reset ο browser επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση. Σαν να έχει εγκατασταθεί δηλαδή εκ νέου. Παρόλα αυτό όλες οι επεκτάσεις, ρυθμίσεις συγχρονισμού και ανοιχτές καρτέλες διατηρούνται ως είχαν.
Με άλλα λόγια ο χρήστης δεν χάνει τίποτε από τις προσωπικές του πληροφορίες παρά την επαναφορά. Προς το παρόν το Reset υπάρχει μόνο στην beta έκδοση. Παρόλα αυτά θα συμπεριλαμβάνεται στον Firefox 13 που πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.
Θέλετε περισσότερες τεχνολογικές ειδήσεις; Επισκεφθείτε το TechIT.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.