Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Σοβαρό τροχαίο χθες βράδυ στα Καλύβια Αγρινίου- Χτυπημένος στο κεφάλι ο 55χρονος οδηγός του δικύκλου

Σοβαρό τροχαίο χθες βράδυ στα Καλύβια Αγρινίου- Χτυπημένος στο κεφάλι ο 55χρονος οδηγός του δικύκλου  Τραυματισμένος ένας 50χρονος

Τραυματισμένος ένας 50χρονος

Ένας 50χρονος από τα Καλύβια τραυματίστηκε σοβαρά λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ, όταν πίσω από το δίκυκλο που οδηγούσε έπεσε αυτοκίνητο στον δρόμο Αγρίνιο - Καλύβια
Ο 50χρονος δικυκλιστής κινούνταν στο δρόμο Αγρίνιο – Καλύβια, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, αυτοκίνητο που κινούνταν στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας,  χτύπησε με δύναμη το δίκυκλο από πίσω. Ο οδηγός του δικύκλου χτύπησε στο παρμπρίζ του αυτοκίνητου για να καταλήξει μετά από αρκετά μέτρα στην άσφαλτο. 
Μετά την σύγκρουση το δίκυκλο εκτοξεύτηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με διερχόμενο αγροτικό.
Ο τραυματίας δικυκλιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου χτυπημένος στο κεφάλι και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η τροχαία Αγρινίου.


 Πηγή: agriniopress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.